Natriumazide voor plaagbestrijding [NaN3]

  • Model: NaN3
Natrium Azide [NaN3] te gebruiken als reagens, ontsmettingsmiddel, conserveermiddel of bij plaagbestrijding  

Uitsluitend bedoeld voor laboratorium experimenten op kleine schaal in een veilige en gecontroleerde omgeving.  

Natrium Azide is in het verleden met succes toegepast bij plaagbestrijding als een nematacide, herbicide, fungicide en bactericide. Het is volkomen legaal om te kopen en in bezit te hebben. Natrium Azide als een actief ingrediënt in pesticideformuleringen is een zeer effectief breed spectrum pesticidaal middel gebleken. Bij juiste formulering en toepassing is het veilig, schoon en kostenbesparend en bovendien milieuvriendelijk. In de jaren zeventig werden vier pesticiden op basis van aziden geregistreerd met beperkt gebruik. Meer recent ontwikkelden American Pacific en Auburn University drie nieuwe formuleringen. Een vloeibare formulering met 20% ai is ontworpen om te worden aangebracht met behulp van druppelsystemen. Natriumazide heeft bewezen een breed scala aan bodempathogenen in zowel voedings- als niet-voedingsgewassen te beheersen. Natriumazide is met succes ingezet tegen perenbladvo, spint, luizen, tripsen, roestmijten in fruit, kasgroenten en siergewassen.  

Waarschuwing: Natrium Azide heeft sterfgevallen veroorzaakt. Het kan ontploffen bij verwarming boven het smeltpunt (300 graden Celcius), vooral bij het snel verhitten. De oplossing in water reageert met koper, lood, zilver, kwik en koolstofdisulfide, met vorming van bijzonder schokgevoelige stoffen. De stof reageert met zuren, waarbij het giftige en ontplofbare waterstofazide wordt gevormd. De stof is irriterend voor de ogen, de huid en de luchtwegen. Blootstelling aan concentraties boven de toegestane grenzen zou effecten op het zenuwstelsel kunnen hebben. 

Vanwege bovenstaande risico's wordt de Natrium Azide door ons uitsluitend geleverd voor experimenteel gebruik op kleine schaal en met een gewicht van 2 gram. Bovendien leveren wij Natrium Azide uitsluitend in combinatie met een kluis met codeslot. Deze kluis dient voor veilige verzending en het veilig bewaren van de Natrium Azide. De kleine kluis is voorzien van een codeslot en is gemakkelijk te bedienen. Bovendien wordt een passende staalkabel meegeleverd om de kluis - indien gewenst - te verankeren. 

Let op: de levertijd is minimaal 60 dagen; hiervan kan niet worden afgeweken.
Levering is altijd uit voorraad. 

Aanvullende informatie over de kluis en de bestelprocedure kunt u vinden in de rubriek “documenten”  

U kunt dit product bestellen door op de knop ¨€150,00¨ bovenaan te klikken
(als u een geautoriseerd account heeft). 

Maximum bestelling per klant: 1 stuks.

N.B. Onze mogelijkheden voor het verpakken en verzenden van bestellingen zijn beperkt. Wanneer er bovenaan deze pagina staat "momenteel niet leverbaar" dan verzoeken wij u over een maand opnieuw te proberen de bestelling te plaatsen.
Wij danken u voor uw begrip.


Huidige bezoekers

Er zijn 3 bezoekers en 
3 klanten online.
Uw ip adres is: 3.237.16.210
Copyright © 2021 Delivery Xpres. Powered by Zen Cart